Lähimad kuupäevad:
14.01.2019–12.04.2019
Koolituse maht:
806 akademilist tundi (31 EKAP):
- 416 tundi (16 EKAP) auditoorne töö
- 104 tundi (4 EKAP) praktika koolikeskkonnas
- 260 tundi (10 EKAP) ettevõttepraktika
- 26 tundi (1 EKAP) iseseisev töö
Koolituse eesmärk:
Tallinna Erateeninduskooli koka koolituste eesmärgiks on valmistada õppija ette kutseeksamiks, võimaldada õppijal omandada pädevused tööks kokana majutuse-, toitlustamisettevõtetes nii Eestis, kui ka välismaal; luua eeldused õpingute jätkamiseks ja elukestvaks õppeks ning kujundada õppijates valmidus iseseisvaks tööks ja pidevaks erialaseks enesetäiendamiseks.
Õpiväljundid:
Õppija
1) valmistab tehnoloogilise juhendi alusel kvaliteetseid kondiitritooteid, lähtudes toidu- ja tööohutuse nõuetest;
2) korraldab enda tööd ratsionaalselt, töötab iseseisvalt, tulemuslikult ja ressursisäästlikult ning lähtub töös kutse-eetikast;
3) korraldab müügiks planeeritud toodangu õigeaegse üleandmise vastavalt ettevõtte töökorraldusele;
4) kasutab oma töös eesti keelt tasemel B2 ja vene või inglise keelt tasemel B1.