Kulinaarkunsti kool
Kutsealased kursused ja projektid noortele Euroopa sotsiaalfondi toetusel
Meist
SA Tallinna Erateeninduskool on 19 aastat töötanud Eesti haridusteenuste turul.
Täna kooli tegevus keskendub kokade ja kondiitrite ettevalmistamisele. Üks peamisi valdkondi on projektid, mis võimaldavad noortel saada tasuta erialast koolitust ja tööd nendes erialades.
SA Tallinna Erateeninduskool on Kutsekoda poolt akrediteeritud teenindus- ja toitlustusteenuste kutsestandarditele vastavate eksamite läbiviimiseks. Kooli partneriteks on EHRL (Eesti Hotellide ja Restoranide Liit), Hospitality Insiders Club (Helsinki), AmCham (Eesti-Ameerika Kaubanduskoda), Sihtasutus INNOVE.
Kursused
Koka koolitus
Kondiitri koolitus
Projektid
Tallinna Erateeninduskool viib projektide "Tegus Algus" ja „Noored tööle teenindussektoris!“ raames läbi noortele töötutele koolitusi.
Tegevuse eesmärk: soodustada 16–29 aastaste noorte töötute tööle asumist ja tööturul püsimist. Oodatav tulemus: osalejad on saanud erialased teadmised, oskused ja valmisolekud tööle asumiseks.
Konkurentsivõime tööturul on suurenenud, nad on leidnud erialase töö ning omavad motivatsiooni töötada või jätkata õpinguid.
Projektid teostatakse ja finantseeritakse Euroopa Sotsiaalfondi toetusel.


Juhtkond ja õppejõud

Andrei Gritskov
koolidirektor
Eesti Restoratorite Liidu asutaja ja president. Õpetaja-andragoog (Tallinna Ülikooli kraad, 2004). Tallinna Tehnikaülikooli doktorant (PhD) ärijuhtimises. Le Cordon Blue Chef kooli Cuisine Techniques osakonna vilistlane (2013). Metoodiliste ja haridusprogrammide autor.

Jekaterina Inevatova
projektijuht (lapsehoolduspuhkusel))
Diplomeeritud jurist, Tartu ülikooli vilistlane. Projektide "Tegus algus!" ja "Noored tööle teenindussektoris" juht. Viienda kategooria andragoog. Administraator, koordinaator.

Natalja Iltšuk
koka eriala õpetaja
Kõrgharidus,bakalaureus (Tallinna Kaubandustehnikum, 1986.a. toiduvalmistamise tehnoloogia eriala; Pihkva Pedagoogiline Instituut, 1992.a., ajaloo eriala). Üldstaaž 20 aastat. Õpetamise kogemus – 13 aastat. Töötab Tallinna Erateeninduskoolis al. 1999.a. Täiskasvanute koolitaja, VI tase.

Olga Gusseva
pagar-kondiitri eriala õpetaja
Kutsepedagoog, kõrgharidus (Vitebski Tööstus-Pedagoogiline Tehnikum, toiduvalmistamise tehnoloogia eriala). Õpetamise kogemus – 24 aastat. Töötab Tallinna Erateeninduskoolis al. 2008.a.

Irina Soldatova
toiduhügieeni ja esmaabi õpetaja
Hooldaja koolituse lektor – kõrgharidus (Tallinna Meditsiinikool, kiitusega, 1991.a. ämmaemand; Tallinna Tervishoiu Kõrgkool, 2012.a., ämmaemand; Eesti Punane Rist, esmaabiõpetaja al.2008; Tallinna Ülikool, 2012.a., kutsepedagoogika). Üldstaaž 21 aastat. Õpetamise kogemus – 6 aastat. Täiskasvanute koolitaja, VI tase.