Kulinaarkunsti kool

Kutsealased kursused ja projektid noortele Euroopa sotsiaalfondi toetusel

Meist

SA Tallinna Erateeninduskool on 19 aastat töötanud Eesti haridusteenuste turul.

Täna kooli tegevus keskendub kokade ja kondiitrite ettevalmistamisele. Üks peamisi valdkondi on projektid, mis võimaldavad noortel saada tasuta erialast koolitust ja tööd nendes erialades.

SA Tallinna Erateeninduskool on Kutsekoda poolt akrediteeritud teenindus- ja toitlustusteenuste kutsestandarditele vastavate eksamite läbiviimiseks. Kooli partneriteks on EHRL (Eesti Hotellide ja Restoranide Liit), Hospitality Insiders Club (Helsinki), AmCham (Eesti-Ameerika Kaubanduskoda), Sihtasutus INNOVE.

SA Tallinna Erateeninduskool Kvaliteedi tagamise alused >>>

SA Tallinna Erateeninduskool Õppekorralduse alused >>>>>>

Kursused

Koka koolitus

 

Kondiitri koolitus

 

Projektid

Tallinna Erateeninduskool viib projektide "Tegus Algus" ja „Noored tööle teenindussektoris!“ raames läbi noortele töötutele koolitusi.

Tegevuse eesmärk: soodustada 16–29 aastaste noorte töötute tööle asumist ja tööturul püsimist. Oodatav tulemus: osalejad on saanud erialased teadmised, oskused ja valmisolekud tööle asumiseks.

Konkurentsivõime tööturul on suurenenud, nad on leidnud erialase töö ning omavad motivatsiooni töötada või jätkata õpinguid.
Projektid teostatakse ja finantseeritakse Euroopa Sotsiaalfondi toetusel.

Tegus algus
%
lõpetatud
Noored tööle teenindussektoris
%

Juhtkond ja õppejõud

Андрей Грицков, директор школы

Andrei Gritskov

koolidirektor

Eesti Restoratorite Liidu asutaja ja president. Õpetaja-andragoog (Tallinna Ülikooli kraad, 2004). Tallinna Tehnikaülikooli doktorant (PhD) ärijuhtimises. Le Cordon Blue Chef kooli Cuisine Techniques osakonna vilistlane (2013). Metoodiliste ja haridusprogrammide autor.

Екатерина Иневатова

Jekaterina Inevatova

projektijuht (lapsehoolduspuhkusel))

Diplomeeritud jurist, Tartu ülikooli vilistlane. Projektide "Tegus algus!" ja "Noored tööle teenindussektoris" juht. Viienda kategooria andragoog. Administraator, koordinaator.

 

NI

Natalja Iltšuk

koka eriala õpetaja

Kõrgharidus,bakalaureus (Tallinna Kaubandustehnikum, 1986.a. toiduvalmistamise tehnoloogia eriala; Pihkva Pedagoogiline Instituut, 1992.a., ajaloo eriala). Üldstaaž 20 aastat. Õpetamise kogemus – 13 aastat. Töötab Tallinna Erateeninduskoolis al. 1999.a. Täiskasvanute koolitaja, VI tase.

OGUsseva5

Olga Gusseva

pagar-kondiitri eriala õpetaja

Kutsepedagoog, kõrgharidus (Vitebski Tööstus-Pedagoogiline Tehnikum, toiduvalmistamise tehnoloogia eriala). Õpetamise kogemus – 24 aastat. Töötab Tallinna Erateeninduskoolis al. 2008.a.

Ирина Солдатова

Irina Soldatova

toiduhügieeni ja esmaabi õpetaja

Hooldaja koolituse lektor – kõrgharidus (Tallinna Meditsiinikool, kiitusega, 1991.a. ämmaemand; Tallinna Tervishoiu Kõrgkool, 2012.a., ämmaemand; Eesti Punane Rist, esmaabiõpetaja al.2008; Tallinna Ülikool, 2012.a., kutsepedagoogika). Üldstaaž 21 aastat. Õpetamise kogemus – 6 aastat. Täiskasvanute koolitaja, VI tase.

Küsimused? Kirjutage meile!

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Kontaktid

Estonia pst 5а, Tallinn
телефон: +372 545 15 999
e-mail: [email protected]